AMERIKAI
"Homework Help Live Free"
Tamás Gáspár Miklós

Tisztelem az életet, négy gyerekem van, és soha egyet se vettek el orvosi vagy javasasszonyi segítséggel. Ezen kívül gyerekkorom óta nem vágyom arra, hogy énekesmadarakat terítsek le puskával. Talán annyiban különbözöm a kereszténykedőktől, pláne azok “demokrata” párti hangadóitól, hogy az abortuszt nem gyilkosságnak tekintem, hanem öngyilkosságnak. Akkor is, ha látszólag nem viseli meg a nőt, és akkor is, ha egész életére szóló gyászt ültet a szívébe. Meg a férfiéba is, ha amúgy kicsit ember is.
De soha senki nem hatalmazott föl arra, hogy mások sorsa fölött hatalommal ítéljek. Isten meg pláne nem.
Minden kereszténytől elvárom, hogy soha ne menjen úgynevezett küretre, és soha ne engedje meg a szerelmének, hogy így döntsön. Csak akkor van baj, amikor nem értik meg, hogy ezt csak egymástól várhatják el.
Az első lépés az volt, hogy belepottyantották az alkotmányba, hogy az élet a fogantatás pillanatában kezdődik – erről Bitó László e lap hasábjain bizonyította, hogy tudományosan marhaság. És természetesen megjósolta, hogy lesznek következő lépések is.
Most csak annyi, hogy el kell venni az összes abortuszra szánt költségvetési pénzt. Ami azt jelenti, hogy a legszegényebb asszonyok kétségbeejtő helyzetben is megszülik a gyerekeket. Ha valaki, mondjuk a bedőlő lakáshitel miatt, kilakoltatás előtt nem teheti meg, hogy az abortuszt választja, akkor az égbekiáltó. Ha már Istent belekeverjük rémisztő játszmáinkba. Ilyen helyzetben, hárommillió koldus országában, ahol a hajléktalanokat ugyenezek a keresztények börtönbe küldik, ahol nemsokára már a bölcsödéért is fizetni kell, ahol most egyesek elakarták venni a beteg gyerek ápolására járó fizetésnélküli szabadságot, az életszeretetre való kormánypárti hivatkozás szánalmas alpári demagógia. És mindezt egy olyan pártban, amelyiknek elnöke a legfőbb nemzeti gondjának azt tekinti, hogy lehessen már végre védett madarakra lövöldözni. Mert nyilván szereti az életet meg a természetet. Istenke teremtményeit.
Megmondom, hogyan lehet szaporodási kedvet kelteni a népben. Olyan gazdaságpolitikával, hogy egy éven át 160 forintos legyen svájci frank. A többi duma és szemforgatás. És gonoszság.

3 Comments

3 Reader’s Comments

 1. Bentzik kinga

  Egyetértek

 2. Sajnos, de ez a nagy magyar valóság!

  Van ebben az országban rengeteg pénz, csak nem hozzák azt nyilvánosságra! Minden luxus kiadást fedeznek, a kormánypártiak élnek, mint marci a hevesen, ahogy a szólás-mondásban van.

  Elsősorban is TITAKOZZUNK a KÉPVISELŐK HAVI 750 000 Ft-os FIZETÉSE ELLEN!!!!! – amíg a szegényeket szorongatják, éhező gyerekek milliós számban tátják szájacskájukat egy-egy falatért, amíg a hajléktalanokat büntetik és halálba kergetik nemcsak őket, hanem a kilakoltatásra kerülőket is, akik szinte mind nincstelenekké váltak,

  ADDIG LUXUS EZEKNEK A KÉPVISELŐKNEK, akik CSAK A SAJÁT ÉRDEKEIKET KÉPVISELIK ilyen hatalmas összegű bérjuttatást adni !!!!!

  Önkényuralmi kényszer alatt tartják a lakosságot, LE VELÜK!

 3. Sebo Bertalan srzniet:Kedves Eniko!Nem egeszen a cikkel kapcsolatban, de mindenkeppen egy tarsadalmi jelenseggel kapcsolatban kerem a segitseget. Gyermekjoleti szolgalat csaladgondozojakent, es apakent ha idom engedi hasznos tanacsokat keresek konyvekben Web oldalakon. Levelem es keresem megirasara az inditott, hogy egy origos cikkben az alabbit olvastam > Gazdag Eniko pszichologus srzniet a mai gyerekek, akarhogyan is nevezzuk oket, egeszen masok, mint az elozo generaciok. Erzekenyebbek, nyitottabbak, a szabalyokat kevesbe fogadjak el, ontorvenyuek, okosak. Ennek oka gyokerezhet a felgyorsult vilagban, sokkal tobb impulzus es informacio eri oket, es fogekonyabbak is ezekre a jelekre. < Aztan keresgeltem az On oldalan a tobbi irasait is olvasgatva. Talaltam egy olyan cikket, melyben Csernus : Ki nevel a vegen? cimu konyvet velemenyezi. Nem reg olvastam Michael Winterhoff Miert valnak zsarnokka a gyerekeink? cimu konyvet. Ha megfeleloen ertelmeztem a konyv uzenetet, akkor az on altal is megallapitott erzekenyebb, nyitottabb, szabalyokat kevesbe elfogado, ontorvenyu, okos generacio felnovekedven szembesul szabalyok betartasat szigoruan kovetelo, ontorvenyuseget nem dijazo munka vilagaval, ha eppen beallitottsagabol adodoan egyaltalan el tud helyezkedni a munka vilagaban. Keresem es kutatom az osszefuggeseket. Figyelem a valaszokat es az elore jelzeseket ebben a temakorben. Mivel, hogy nem mindegy. A japan hikikomoriktol a nyugat europai onmagukat szuleikkel eltarto egeszseges fiatalokon keresztul, aggodva a sajat magyar gyermektarsadalmunk jovojere gondolva varom a valaszokat, hogy mit tehetunk? Az Y, Z es tovabbi generaciok mire tanitanak meg minket, felelosseggel biro felnotteket. Egyreszt szeretnem, ha roviden velemenyezne Winterhoff konyvet az on sajat meglatasa srzniet.Masreszt kivancsi lennek a velemenyere, hogy milyen ertekek atadasa szukseges a felnott tarsadalom reszerol gyermekeinknek, melyek nem csak elet es munkakepes, de emberseges es oromokben gazdag felnotte valasukhoz adhatnak szukseges utravalot?Koszonom, ha idot szan ezekre a kerdesekre.Tisztelettel: Sebo Bertalan

Írja meg véleményét!