2011, Szept. 25

Történelmileg

Egy nekem nagyon kedves ember, aki egy csöppet sem zsidó pénteken fölhívott: “Mit gondolsz, normális dolog az, hogy az ablakunk alatt jobbikosok vonulnak és azt ordítozzák, hogy éljen Szálasi?”
Mondtam, hogy ebben a városban ez teljesen normális dolog.
Aztán megtudtam, hogy a jobbikosok a Magyarországon élő palesztinok vonulására csatlakoztak rá, akik abból az alkalomból sétáltak, hogy az ENSZ-ben napirendre került a palesztin állam ügye. A jobbikosok persze zsidózni mentek – ez csakugyan kitűnő alkalom. Egy tudósítás szerint “már a Bem József téri gyülekezést hangos zsidózás kísérte, a legjellemzőbb jelenet mégis az volt, amikor a Parlament felé a menet első fele azt skandálta, Most, most (Palesztina elismerését), a hátsó fél viszont ezt félreértette, érezték, hogy itt az idő, úgyhogy zengeni kezdett a Mocskos zsidók.”
A tüntető menetet a rendőrség nyilván engedélyezte, hiszen nem tibetiek vonultak, és biztosította is. Annál is inkább, mert azon országgyűlési képviselők is megjelentek: Gyöngyösi Márton és Staudt Gábor. A Kossuth téren csatlakozott Hegedűs Lóránt. (Még mindig a Református Egyház lelkésze. Lelkük rajta.)
Tarlós István városában, ahol egy hete sincs, hogy elvették a díszpolgári címet Kertész Ákostól, mert az ilyen jelenségek miatt erős szavakkal illette népét, ez lehetséges. Szálasit éltethetik, de elvárják, hogy egy olyan zsidó kussoljon, akit egyszer már ugyanilyen nácik megpróbáltak fölkoncolni. (Mert “örüljön, hogy befogadtuk”. Nyilván az is befogadásnak számít, ha valakit nem sikerül meggyilkolni, vagy szíves elemésztésre a németeknek átadni.)
Pintér tábornok – aki a hajléktalanok elleni büntetőháború napoleoni tehetségű stratégája – rendőrsége nem rest betiltani szakszervezeti tüntetést, ám engedélyezi az ilyen fölvonulást, biztosítja is, és nem oszlatja föl, amikor elkezdődik a szálasizás és a zsidózás. (Pintér megígérte, hogy nem lesznek koldusok a piros lámpáknál. Vajon a keresztény kurzusban netán Erdő bíboros kérésére a templomok elől is elzavarja a “közterületeket önkényesen elfoglaló” hajléktalanokat és koldusokat, mert azok zavarják az úri középosztály hitéleti buzgólkodását?)
Föltűnő, hogy Schmitt Pál sem ír levelet Orbán Viktornak, arra utasítva, hogy nézzen már utána, van-e valami törvényhely, amire hivatkozva esetleg be lehetne tiltani egy olyan pártot, amelyik országgyűlési képviselőkkel vesz részt egy ilyen hordavonuláson. (Van.)
Tarlós István sem dördül rá fővárosi kapitányára, és arról sem fenyegetőzik, hogy kikergeti a városházáról a náci párt képviselőit.
Ez van. (Nem genetikailag. Történelmileg.)
14 Comments

14 Reader’s Comments

 1. Hülye író, hülye cikke. Ráadásul hazudság. Semmi ilyen nem történt. Kitaláció, hoax a cikk.

 2. Csepregi Imre

  Így igaz. Ez van. 2011-ben Magyarországon mindent lehet. De nem mindenkinek!

 3. Gyomorforgató, amit a kormány, a jobbik, és sajnos néhány egyházi személy megenged magának. Elsősorban persze a Kertész elleni reakciókra gondolok, de felerősíti ez, amiről ír. Szomorú vagyok.
  Nagyon rossz felé mennek a dolgok ebben az országban.
  Az Ön írása viszont ismét jól mutat rá a visszásságokra, köszönet érte, és kitartást a további munkájához.

 4. Andrassew Úr!

  Sajnos,önnek igaza van.Megdöbbentő,hogy a mai Magyarországon az antiszemitizmus fékeveszetten tombol.Milyen az oktatási rendszerünk ha fiataljaink(akiknek a többsége,még zsidó embert sem látott!) gondolkodás nélkül és nyilvánosan zsidózik.

 5. “Semmi ilyen nem történt”. Biztos?

 6. Tisztelt Izráel!

  Ezért kár volt fáradnod.
  Te éppen úgy, mint Dávid Ibolya nem értesz a focihoz.
  Az nem szégyen.
  Egy nálad kicsit magasabb szellemi szinten állót lehülyézni, nem kis önbizalomra vall.
  Önbizalmon kívül van valami másod is?
  Teszem az IQ?

  Tisztelettel:
  anonymand

 7. Sajnos, mint mindig Önnek van igaza.Mi folyik ebben az országban..várom,mikor lesz már vege ennek az árlisisi bolondok napjának(ápr.1. re gondoltam;bolondok napja).Az meg döbbenet,ami Kertesz Ákossal törtent…mi jöhet meg..van meg ennel lejebb…mintha a közepkorba mennenk vissza & nem is a21 században elnenk,lassan jönnek majd a vallási háboruk.

 8. asher alexander

  Andrassew Ur!
  …..”cseppet sem zsido….”
  no es AZ miert egy kitetel???!!
  mi lenne ha teszemazt egy-egy zsido hivna fol erre a tortenesre a becses figyelmet?!Az, ill. Attol a Tortenet miert lenne mas??
  jomagam szemelyesen is lattam a 15-17eves Nyilaskarszalagos suhancokat randalirozni pesten!!
  ugy ‘-eve pesten jartam,es az Erzsebet teren lattam-(megdobbento elmeny volt!)-ket suhancot tetotol-talpig SA egyenruhaban,horogkeresztes karszalaggal!
  a jelenlevo rendorok csak bargyun vigyorogtak rajuk!!

 9. asher alexander

  jomagam es csaladom-(11-en azonnal a Gazba kerultek) Magyarorszagrol deportaltattunk 44-ben Auschwitz-Birkenauba!!
  a ket SA ruhas suhancot 4-eve lattam fenyes nappal az Erzsebet teren!!
  ha jol emlekszem fotot is keszitettem roluk!!

 10. asher alexander

  VAN olyan fotom is ahol egy Grozman Gyula nevezetu neo-naci eppen huzza fel a horogkeresztes karszalagot egy Magyarorszagi Magyar tuntetesen!

 11. You have shed a ray of susnhnie into the forum. Thanks!

 12. Frnkaly I think that’s absolutely good stuff.

 13. Thanky Thanky for all this good informaiotn!

 14. I was seoruisly at DefCon 5 until I saw this post.

Írja meg véleményét!